Skip to content

Tarieven

Bij Vi@tina kunt u rekenen op betrokken inzet, up-to-date kennis en gedegen advies. Simpel en heel geruststellend. Maar u wilt waarschijnlijk ook weten wat dat kost. Vi@tina houdt van transparantie, en daarom vindt u op deze pagina een indicatie van de tarieven, exclusief btw. Na een kosteloos eerste gesprek ontvangt u een heldere en complete offerte. Dus geen verrassingen achteraf.

Boekhouding

Vanaf € 55 per uur voor alle werkzaamheden rond uw financiële administratie. Natuurlijk is het ene bedrijf het andere niet. Daarom stemt Vi@tina haar prijsstelling altijd af op de omvang en complexiteit van uw onderneming. Maatwerk dus, en dat is geen cliché maar realiteit. U weet precies wat u betaalt, voordat Vi@tina aan de slag gaat voor u.

Interim-opdrachten

Vanaf € 55 per uur voor ondersteuning van uw financiële afdeling vanaf € 80 per uur voor ondersteuning van uw personeels- of salarisadministratie. Vooraf bepalen we de duur en inhoud van de opdracht, en maken we een prijsafspraak voor het interim-project.

Salarisadministratie

Vi@tina werkt met 3 abonnementsvormen. Voor advisering die daarbuiten valt, geldt een tarief van € 80 per uur. Bij alle abonnementen rekent Vi@tina een eenmalig instaptarief van € 47,50 per (nieuwe) medewerker. Verder betaalt u aan het begin van elk kalenderjaar een totaalbedrag van € 80 voor aanpassing jaartabellen. Vi@tina werkt ook met het online HR- en salarisapplicatie Nmbrs. Hier geldt een andere prijsstelling voor. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op.

Abonnement Basis

€9,50​

maandelijkse verloning
verwerking mutaties
maandelijks digitaal aanleveren salarisspecificaties
maandelijkse loonjournaalposten
aangifte loonheffing
jaaropgaaf medewerkers
Extra werk/advies nodig voor een medewerker? Dat kan! Voor € 17,50 per 15 minuten

Abonnement Plus

€13,50​

Basis + 2 uur advies per medewerker per jaar
aan- en afmelden bij instanties
loonberekeningen
advies bij vraagstukken over arbeidsvoorwaarden

Abonnement Plus

€18,50​

Basis + onbeperkt advies per medewerker per jaar
aan- en afmelden bij instanties
loonberekeningen
advies bij vraagstukken over arbeidsvoorwaarden